Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2010

~ Θεωρία #04 ~ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΡΝΗΣΗ = ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟΧΟΥ



Ναι φίλε αναγνώστη, πέρασε κάμποσος καιρός για να πιάσω στα χέρια μου το Χάος, αλλά για να υπάρξουν θεωρίες πρέπει να υπάρξει και κινητήριος μοχλός! Γι'αυτό βρίσκομαι τώρα εδώ για να σου δώσω άλλη συμβουλή να την κάνεις πράξη ( άμα μπορέσεις, γιατί εγώ δε τα καταφέρνω, και πέραν της πλάκας θέλει κόπο είναι η αλήθεια) .

So, mate, listen carefully ( or just read below) :
θέλεις ρε φιλαράκι κάτι πάρα πολύ? ( ναι ένα κλισέ είναι κι αυτό) έχεις περάσει πόσο καιρό παρακαλώντας να γίνει? ( εγώ προσωπικά δε μιλάω για κάτι υλικό, αλλά για ανθρώπινο "δυναμικό" . Αυτή ήταν η δικιά μου αφορμή να γράψα και τελικά να επιβεβαιωθεί αυτή η αντίληψη που ακολουθεί)

Ε ΛΟΙΠΟΝ ΞΕΚΟΛΛΑ ΑΠ'ΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ! η μόνη λύση για να πάρεις στα χέρια σου την πολυπόθητη επιθυμία είναι να ρίξεις ένα γερό φάσκελο σε αυτήν. Ναι, ναι, μην εκπλήσσεσαι! Αν δε καταφέρεις να το αρνηθείς με όλη σου τη δύναμη και να συμβιβαστείς σε ότι παίρνεις ως αντάλλαγμα τόσο καιρό στις τόσες σου προσπάθειες-προσευχές-απαιτήσεις κτλ, ΔΕΝ πρόκειται να σου κάτσει.

Διότι φίλε αναγνώστη ΜΟΝΟΝ όταν το σύμπαν νιώσει ότι το φτύνεις, θα γυρίσει και θα πει "για κάτσε ρε φιλαράκι! ποιός νομίζεις πως είσαι ΕΣΥ, που θα αρνηθείς, κάτι για το οποίο πάλευες τόσο καιρο, έτσι τσάκ μπάμ?? ΤΩΡΑ ΘΑ ΔΕΙΣ ! "

Και τότε είναι που από το πουθενά, εκεί που δε το περιμένεις, θα σού'ρθει κατά κούτελα αυτό που αναζητούσες!

4 σχόλια:

  1. Να δεις που συμφωνώ.. Έτσι έχουν τα πράματα!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μα πράγματι ! αλλά τι κακό κι αυτό???

    εκεί που τ'αφήνεις πίσω σου, τσούύπ! :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 'Νταξει εγραψες.. ;)Πολυ εξυπνο το κειμενο σου!
    Αρα,το μονο που εχουμε να κανουμε ειναι να εφαρμοσουμε τη θεωρια στην πραξη!(and universe help us :P)
    Καλη συνεχεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. χαχαχα νά'σαι καλά :D
    θα συνεχίσουμε έτσι!
    σου εύχομαι να πετύχει αυτή η θεωρία :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή